Koniecznie zobacz
nasze produkty

Tradycyjne wyroby
100% naturalne
niezmienna od lat receptura

Boczek Pieczony

Szperka, szpyrka, sperka, spyrka – to staropolskie nazwy boczku, które świadczą o długiej tradycji tego wyrobu w naszym kraju. My obecnie peklujemy boczek przez wiele dni w solance, aby następnie uwędzić go i upiec. Niezmiennie dobry nie tylko do kapusty.

Przydatność do spożycia: 14 dni od daty produkcji
Warunki przechowywania: w temperaturze od +2°C do +6°C
Skład: Mięso wieprzowe, sól peklująca


Zobacz rownież:

Żymlok

Surowa Wędzona

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką prywatności serwisu (PDF). Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.
projekt i realizacja atomowa.com
UE_PROW